news

Der er studerende, og så er der superstuderende

Torsdag til søndag i uge 47 var fire studerende fra Juridisk Institut på besøg på Bucerius (Tysklands mest prestigefyldte juridiske institut) i Hamburg sammen med deres vejleder Mikkel Gudsøe til den 8. udgave af Bucerius Mediation Competition og kom hjem med 2. pladsen efter en super tæt finale.

Foto: Bucerius Law School

Julie Overgaard Petersen, Christian Molver, Kiera Bayne og Christian Lauridsen fra Aarhus BSS - Aarhus Universitet deltog sammen med i alt 24 hold fra 16 forskellige lande. I fem intensive runder forhandlede og mæglede de med Italian University of Florence, Brazilian State University of Londrina, Indian National Law School of University of India, Czech Charles University - i semifinalerne - og University of London i finalen, hvor holdet i et tæt opløb kunne indtage 2. pladsen blandt alle deltagere.

En konkurrence, som Mikkel Gudsøe før har ført AU-hold til både sejr, 2. pladser og special awards.

”Jeg er SÅ stolt – og teamworket og støtten før og mellem runderne mellem de 4 elever var det bedste og mest dedikerede, jeg nogensinde har set,” siger mangeårig coach og ekstern lektor Mikkel Gudsøe og fortsætter:

”Det var også perfekt igen at mødes personligt og arbejde og videns udveksle med andre internationale eksperter i konfliktløsning.”

Stort til lykke til de dygtige studerende fra Juridisk Institut.