news

Jurastuderende fra Aarhus Universitet løber med 1.-3. pladsen i EY Young Tax Professional of the Year 2020

I november 2020 blev den nationale del af EY Young Tax Professional of the Year afholdt. Grundet Covid 19- situationen, blev 2020-udgaven af konkurrencen afviklet virtuelt, i stedet for på EY’s kontor i København som normalt.

Jurastuderende fra Aarhus Universitet løb med alle podiepladserne. 1. pladsen tog Frantz Alexander Bruhns, hvilket ud over titlen som Danmarks Young Tax Professional of the Year udløste en pengepræmie på 15.000 kr., en plads i den internationale finale og en ansættelseskontrakt hos EY. 2. og 3. pladsen gik til henholdsvis Anna Franciska Bøge Sørensen og Caroline Munch-Jensen.

Deltagerne i konkurrencen skulle formå at samarbejde i grupper om at løse en case i skatteret, som de herefter skulle præsentere for en jury bestående af skatteeksperter.

Om konkurrencen

EY Young Tax Professional of the Year bliver afholdt hvert år og er en unik mulighed, for studerende med en stor interesse for skatteret, for at tilegne sig nye færdigheder og skabe sig et globalt netværk allerede tidligt i ens karriere. Konkurrencen er rettet mod studerende på cand.merc.(jur.), cand.jur eller cand.merc.(aud.), som afslutter deres uddannelse inden for de næste to år.

2021-udgaven af konkurrencen forventes igen at blive afholdt på EY’s kontor i København, hvor juryen vil bestå af såvel interne som eksterne skatteeksperter, bl.a. professor dr.jur. Jan Pedersen fra Aarhus Universitet og EY-partner dr.jur. Jens Wittendorff.

Læs mere om konkurrencen på EY Young Tax Professional of the Year | EY - Global.