Overvejer du en ph.d. i jura?

Kom til informationsmøde på Juridisk Institut og hør mere om, hvordan det juridiske ph.d.-program kan se ud, hvordan de nuværende ph.d.-studerende oplever det og få inspiration til emner, projekter og forløb. Næste ansøgningsfrist er 9. oktober 2017.

29.08.2017 | Michael Schrøder

Dato tor 07 sep
Tid 17:00 18:00
Sted Bygning 1414, lokale 311/312 (frokoststuen), Juridisk Institut, Aarhus Universitet

Juridisk Institut inviterer alle interesserede til informationsmøde om ph.d.-uddannelsen torsdag den 7. september kl. 17-18 i Bygning 1414, lokale 311/312. Find bygningen her.

På mødet vil professor, dr.jur. Søren H. Mørup som formand for det juridiske ph.d.-program give indblik i de mange forskellige muligheder for at søge ind og lave en ph.d., uanset om du pt. er jurist, advokat, studerende eller har tanker om en ErhvervsPhd. Du kan også møde nuværende og tidligere ph.d.-studerende, som vil fortælle om deres projekter og forløb.

Institutleder, professor, dr.jur., ph.d. Tine Sommer, vil ligeledes være til stede:

"Vi lægger stor vægt på, at vore mange ph.d.-studerende trives og fagligt udfordres af kollegaer og vejledere. Vore ph.d.-studerende kommer med fantastisk energi, initiativ og videbegærlighed, hvilket altid er inspirerende for instituttet og i høj grad bidrager til et spændende og ungt forskningsmiljø. Vi håber på mange deltagere til informationsmødet og ser meget frem til at modtage ansøgninger fra mange kvalificerede ansøgere, der har lyst til at være en del af Juridisk Institut," siger hun.

  • Nuværende studerende - kontakt Søren H. Mørup og hør nærmere om mulighederne

Næste ansøgningsfrist

Fristen for at søge om optagelse er den 9. oktober 2017.   

Yderligere information om mødet

Ph.d.-sekretær, Cita Dyveke Kristensen

Mail: cita@law.au.dk

Tlf.: 87165403

 

PhD events