Medarbejdere

To juraprofessorer fastansættes

Professor i offentlig ret Jørgen Albæk Jensen og professor i formueret Lars Henrik Gam Madsen er begge blevet fastansat fra årsskiftet efter en periode som professorer MSO.

Jørgen Albæk Jensen (tv.) og Lars Henrik Gam Madsen
Jørgen Albæk Jensen (tv.) og Lars Henrik Gam Madsen

Årsskiftet har også betydet et titelskifte for to professorer MSO på Juridisk Institut på Aarhus BSS - Aarhus Universitet. Således er professor i offentlig ret Jørgen Albæk Jensen og professor i formueret Lars Henrik Gam Madsen fra 1. januar 2016 blevet ansat i faste professorater efter en årrække som professorer MSO.

Jørgen Albæk Jensen har det seneste år været en del i medierne grundet sin deltagelse i den Irak-kommission, som den nuværende regering netop har lukket, samt for den Grundlovskommentar han sidste år udgav sammen med to kollegaer i anledningen af 100-året for 1915-Grundloven.

Lars Henrik Gam Madsen har sit primære fokus på formueretten og står i spidsen for Forskningsgruppen for Ejendomsret og Tingsret. Han har de senere år bl.a. undersøgt virksomhedspanteordningen, som i mange tilfælde giver problemer for særligt de små og mellemstore virksomheder. Et emne han senest belyste ved en stor konference for over 200 små og mellemstore virksomheder i november.

Tid og sted for tiltrædelsesforelæsningerne vil fremgå af kalenderen på www.law.au.dk 

Kontaktoplysninger

  • Professor Jørgen Albæk Jensen
    E-mail: jaj@law.au.dk
    Tlf.: 8716 5716
  • Professor Lars Henrik Gam Madsen
    E-mail: lhgm@law.au.dk
    Tlf.: 8716 5662