Navne

Ny studieleder på Juridisk Institut

Vagtskifte: Professor Jørgen Albæk Jensen tager over efter professor Per Andersen, som er tiltrådt som ny prodekan for uddannelse på fakultetet.

Jørgen Albæk Jensen
Jørgen Albæk Jensen

Jørgen Albæk Jensen, professor i offentlig ret og tidligere medlem af den nu lukkede Irak-kommission, bliver ny studieleder for jurauddannelsen på Juridisk Institut på Aarhus BSS – Aarhus Universitet. Han tager over fra professor Per Andersen, som bliver ny prodekan for uddannelse på fakultet. 

Jørgen Albæk Jensen har det seneste år været en del i medierne grundet sin deltagelse i den Irak-kommission, som den nuværende regering netop har lukket. Derudover står han bag flere bøger om statsforfatningsret samt den Grundlovskommentar, som han sidste år udgav sammen med to kollegaer i anledningen af 100-året for 1915-Grundloven.

Albæk Jensen glæder sig til jobbet som studieleder:

”Det bliver spændende igen at få mulighed for at medvirke til udvikling af jurauddannelsen. Uddannelsen er netop blevet akkrediteret, hvilket viser, at vi har en uddannelse af høj faglig kvalitet og med stor anvendelighed. Jeg vil arbejde for, at dette fortsat er tilfældet ved at fastholde de mange positive elementer i den nuværende uddannelse, samtidig med at vi tager højde for de udfordringer, som der naturligvis altid vil være.”

Lektor Hanne Søndergaard Birkmose er fortsat studieleder for instituttets erhvervsjuridiske uddannelser.  

> Se også: Tiltrædelsesforelæsning for Jørgen Albæk Jensen: Penge, politik og jura

Kontaktoplysninger

  • Professor Jørgen Albæk Jensen
    E-mail: jaj@law.au.dk
    Tlf.: 8716 5716