Institutleder Michael Steinicke fratræder til juni

Institutleder på Juridisk Institut Michael Steinicke ønsker at dedikere mere tid til forskningen og fratræder derfor sin stilling pr. 1. juni 2014.

10.03.2014 | Andreas G. Jensby

Institutleder på Juridisk Institut

Michael Steinickes forskningsområder dækker primært over Udbudsret, EU-ret samt international og dansk markeds- og konkurrenceret.

Institutleder på Juridisk Institut på Aarhus Universitet, professor, ph.d. Michael Steinicke, fratræder sin stilling som institutleder fra 1. juni 2014. Han har bestridt stillingen siden 2011.

Michael Steinicke ønsker at dedikere mere tid til sin forskning, som der ikke har været så meget tid til de seneste tre år. Men det har ikke været en nem beslutning at sige stop, fortæller han.

”Det har været nogle utrolig spændende år som institutleder, og det har taget lidt tid for at træffe beslutningen om at stoppe. Men jeg er kommet til den konklusion, at jeg gerne vil bruge mere tid på forskningen, arbejde videre med den forskning, jeg har bidraget til tidligere og gå i dybden med mine faglige interesser. Inden for mine forskningsfelter er der i øjeblikket en rivende udvikling, der også gør det nødvendigt at være med netop nu,” siger Michael Steinicke.

Michael Steinickes forskningsområder dækker primært over Udbudsret, EU-ret samt international og dansk markeds- og konkurrenceret.

Yderligere information

Professor, ph.d. Michael Steinicke
Juridisk Institut
Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences

Mail: micst@jura.au.dk
Tlf.: 8716 5501
Web

Offentligheden/ Pressen