Gorrissen Federspiel bliver ny samarbejdspartner for Vis Moot

Gorrissen Federspiel har med omgående virkning overtaget sponsoratet for Juridisk Instituts hold i det prestigefyldte processpil Vis Moot.

Konkurrencen, der vedrører international voldgift og international køberet, er et af verdens største processpil, med deltagelse af næsten 400 universiteter fra hele verden. Processpillet afvikles både skriftligt og mundtligt.

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer med særlig ekspertise i procesret og international køberet. Derfor er forventningerne til samarbejdet store hos Aarhus Universitet.

”Vi tror på, at vi med Gorrissen Federspiel som samarbejdspartner kan udbygge den status i konkurrencen, som vi har opnået gennem en årrække. Når nogle af vores bedste studerende bliver coachet og får vejledning af nogle af de bedste advokater, kan det kun blive godt”, siger professor Kim Sommer Jensen, Juridisk Institut.

Partner i Gorrissen Federspiel Lotte Eskesen, der har sin daglige gang på firmaets kontor i Prismet, glæder sig også til samarbejdet.

”Det er vores forventning, at vi kan bidrage med den fornødne ekspertise. Samtidig er det en god mulighed for os for at få kontakt med nogle af de dygtigste studerende. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en god rekrutteringsbase for os. Og så er det dejligt at samarbejde med universitetet om et godt og positivt projekt,” siger hun.

Det nye hold til konkurrencen 2020/2021 skal udvælges allerede nu.

Der afholdes derfor informationsmøde mandag den 18. maj klokken 16.00. På mødet vil såvel Gorrissen Federspiel som Juridisk Institut fortælle mere om konkurrencen. Informationsmødet afholdes på Zoom – https://aarhusuniversity.zoom.us/j/69670223066.

Ansøgningsfrist for deltagelse er den 2. juni klokken 12.00. Ansøgningen – der skal være på engelsk og vedlægges CV – sendes til VMapplication@law.au.dk.

Udvælgelsessamtaler afholdes den 9. juni fra klokken 9.00.