Fire nye lektorer på Juridisk Institut

Juridisk Institut har tilknyttet fire nye lektorer: Susanne Kier, Camilla Hammerum, Lasse Lund Madsen og Nicolaj Sivan Holst.

De fire nye lektorer - Camilla Hammerum, Lasse Lund Madsen, Nicolaj Sivan Holst og Susanne Kier
Fra venstre: Camilla Hammerum, Lasse Lund Madsen, Nicolaj Sivan Holst og Susanne Kier

Havde det været et fodboldhold, havde det heddet sig, at man var kommet styrket ud af sommerens transfervindue. I den akademiske verden er der lidt mindre køb og salg over det, men ikke desto mindre har Juridisk Institut på Aarhus BSS hen over foråret og sommeren tilknyttet hele fire nye lektorer:

Susanne Kier
Bliver lektor i Formueretsgruppen og forsker inden for lejeret og forsikringsret.

Camilla Hammerum
Bliver lektor i Strafferet og Straffeproces. Hun har netop modtaget en millionbevilling til at forske i andre sanktioner end straf.

Nicolaj Sivan Holst
Bliver lektor i Strafferet og Straffeproces.

Lasse Lund Madsen
Har tidligere været lektor på instituttet (2009-2012) og sidenhen konstitueret landsdommer. Han kommer senest fra en stilling som specialanklager ved Østjyllands Politi og bliver lektor i Strafferet og Straffeproces

Institutleder Tine Sommer er glad for de fire nye:

”Susanne, Camilla og Nicolaj har gennem deres indsats på instituttet i høj grad gjort sig fortjent til lektorater, og derfor er det naturligvis en stor glæde for hele ledelsen også i fremtiden at have dem knyttet tæt til instituttet. Lasse kender stedet fra tidligere og kommer samtidig med en stor erfaring udefra, som vi glæder os til at nyde godt af,” siger Tine Sommer.