Overvejer du en ph.d. i jura?

Deltag i informationsmødet på Juridisk Institut og hør mere om, hvordan det juridiske ph.d.-program kan se ud, hvordan de nuværende ph.d.-studerende oplever det og få inspiration til emner, projekter og forløb. Næste ansøgningsfrist er 15. september 2020.

11.10.2019 | Cita Dyveke Kristensen

Dato man 15 jun
Tid 17:00 18:00
Sted Online møde


Juridisk Institut inviterer alle interesserede til online-informationsmøde om ph.d.-uddannelsen mandag den 15. juni 2020 kl. 17-18.

For at deltage skal du tilmelde dig ved at sende en mail til cita@law.au.dk. Du får herefter tilsendt et link til mødet.

På mødet vil professor, dr.jur. Søren Højgaard Mørup, som er formand for det juridiske ph.d.-program give indblik i de mange forskellige muligheder for at søge ind og lave en ph.d., uanset om du pt. er færdigguddannet, studerende, eller har tanker om en ErhvervsPhd. Du kan også møde nuværende ph.d.-studerende, som vil fortælle om deres projekter og forløb.

Institutleder, professor, Tine Sommer:

"Vi lægger stor vægt på, at vore mange ph.d.-studerende trives og fagligt udfordres af kollegaer og vejledere. Vore ph.d.-studerende kommer med fantastisk energi, initiativ og videbegærlighed, hvilket altid er inspirerende for instituttet og i høj grad bidrager til et spændende og ungt forskningsmiljø. Vi håber på mange deltagere til informationsmødet og ser meget frem til at modtage ansøgninger fra mange kvalificerede ansøgere, der har lyst til at være en del af Juridisk Institut," siger hun.

Læs mere om ph.d.'en her –eller kontakt Søren H. Mørup og hør nærmere om mulighederne.

Næste ansøgningsfrist

Næste ansøgningsrunde åbner d. 15. august 2020 med frist for at søge om optagelse den 15. september 2020 kl. 12.00.   

Yderligere information om mødet

Ph.d.-sekretær, Cita Dyveke Kristensen

Mail: cita@law.au.dk

Tlf.: 26165860

PhD events