Overvejer du en ph.d. i jura?

Kom til informationsmøde på Juridisk Institut og hør mere om, hvordan det juridiske ph.d.-program kan se ud, hvordan de nuværende ph.d.-studerende oplever det og få inspiration til emner, projekter og forløb. Næste ansøgningsfrist er 17. september 2019 kl. 12.00.

09.11.2018 | Cita Dyveke Kristensen

Dato tir 11 jun
Tid 17:00 18:00
Sted Bygning 1414, lokale 317, Juridisk Institut, Aarhus Universitet

Juridisk Institut inviterer alle interesserede til informationsmøde om ph.d.-uddannelsen tirsdag den 11. juni kl. 17-18 i Bygning 1414, lokale 317. Sådan finder du frem til mødet: Video eller kort.

På mødet vil professor, dr.jur. Søren Højgaard Mørup, som er formand for det juridiske ph.d.-program give indblik i de mange forskellige muligheder for at søge ind og lave en ph.d., uanset om du pt. er færdigguddannet, studerende, eller har tanker om en ErhvervsPhd. Du kan også møde nuværende ph.d.-studerende, som vil fortælle om deres projekter og forløb.

Julie Bryske Møller Nielsen sparer et år ved at kombinere sit arbejde som advokatfuldmægtig med ph.d.-uddannelsen, så hun både bliver ph.d. og får en advokatbestalling på 4 år.

Institutleder, professor, Tine Sommer:
"Vi lægger stor vægt på, at vore mange ph.d.-studerende trives og fagligt udfordres af kollegaer og vejledere. Vore ph.d.-studerende kommer med fantastisk energi, initiativ og videbegærlighed, hvilket altid er inspirerende for instituttet og i høj grad bidrager til et spændende og ungt forskningsmiljø. Vi håber på mange deltagere til informationsmødet og ser meget frem til at modtage ansøgninger fra mange kvalificerede ansøgere, der har lyst til at være en del af Juridisk Institut," siger hun.

Læs mere om ph.d.'en her –eller kontakt Søren H. Mørup og hør nærmere om mulighederne.

Næste ansøgningsfrist

Næste ansøgningsrunde åbner d. 15. august 2019 med frist for at søge om optagelse den 17. september kl. 12.00.   

Yderligere information om mødet

Ph.d.-sekretær, Cita Dyveke Kristensen

Mail: cita@law.au.dk

Tlf.: 26165860

PhD events