Overvejer du en ph.d. i jura?

Kom til informationsmøde på Juridisk Institut og hør mere om, hvordan det juridiske ph.d.-program kan se ud, hvordan de nuværende ph.d.-studerende oplever det og få inspiration til emner, projekter og forløb. Næste ansøgningsfrist er 9. april 2018.

30.01.2018 | Michael Schrøder

Dato tor 08 feb
Tid 16:00 17:00
Sted Bygning 1414, lokale 317, Juridisk Institut, Aarhus Universitet

Foto: Colourbox/Ulf Wittrock

Juridisk Institut inviterer alle interesserede til informationsmøde om ph.d.-uddannelsen torsdag den 8. februar kl. 16-17 i Bygning 1414, lokale 317. Sådan finder du frem til mødet: Video eller kort.

På mødet vil professor Birgitte E. Olsen, som er næstformand for det juridiske ph.d.-program give indblik i de mange forskellige muligheder for at søge ind og lave en ph.d., uanset om du pt. er jurist, advokat, studerende eller har tanker om en ErhvervsPhd. Du kan også møde nuværende og tidligere ph.d.-studerende, som vil fortælle om deres projekter og forløb.

Institutleder, professor, Tine Sommer:

"Vi lægger stor vægt på, at vore mange ph.d.-studerende trives og fagligt udfordres af kollegaer og vejledere. Vore ph.d.-studerende kommer med fantastisk energi, initiativ og videbegærlighed, hvilket altid er inspirerende for instituttet og i høj grad bidrager til et spændende og ungt forskningsmiljø. Vi håber på mange deltagere til informationsmødet og ser meget frem til at modtage ansøgninger fra mange kvalificerede ansøgere, der har lyst til at være en del af Juridisk Institut," siger hun.

  • Nuværende studerende - kontakt Søren H. Mørup og hør nærmere om mulighederne

Næste ansøgningsfrist

Fristen for at søge om optagelse er den 9. april 2018.   

Yderligere information om mødet

Ph.d.-sekretær, Cita Dyveke Kristensen

Mail: cita@law.au.dk

Tlf.: 87165403

Møde