Åbningsseminar: Predictions for the Future of Law and Finance

I et eftertænksomt og humoristisk oplæg vil en af verdens førende eksperter, professor QC Phillip Wood, søge at forudsige fremtiden på det finansielle område. Professor Wood er en af verdens førende eksperter i komparativ og international finansiel jura og forfatter til 18 bøger om emnet. Arrangementet markerer den officielle åbning af den nye forskningsgruppe: Research Group on Law and Finance.

07.10.2013 | Tanja Jørgensen

Dato tir 29 okt
Tid 14:00 15:30
Sted Aarhus Universitet, bygn. 1252, lok. 204, (Eduard Biermann-auditoriet, søauditoriet)

Research Group on Law and Finance ved Juridisk Institut, Aarhus Universitet, indbyder til:

Officielt åbningsseminar

Predictions for the Future of Law and Finance

med gæsteforelæsning af professor, QC Philip R. Wood

Efter arrangementet vil der være en uformel reception.

 

Prof., QC Philip R. Wood er en af verdens førende eksperter i komparativ og international finansiel jura. Han har skrevet 18 bøger, inklusiv ni bind af serien Law and Practice of International Finance. Hans ærestitler er bl.a. fra University of Oxford, University of Cambridge, Queen Mary, University of London og LSE. Han er partner i Allen & Overy og arbejder i advokatkontorets London afdeling.

 

Baggrund for Research Group on Law and Finance

Forskningsgruppen udgør et interessefællesskab om finansielle forhold.  Finansielle virksomheder og markeder spiller en afgørende rolle i det moderne samfund. Økonomien er afhængig af finansielle virksomheder og effektiv finansiering samt påvirkes af udsving på markederne. Den væsentlige samfundsmæssige betydning afspejler sig i den stadigt voksende finansielle lovgivning.

I de seneste år har den finansielle krise således motiveret en flerhed af nye og ændrede regelsæt for især at sikre finansiel stabilitet. Den stigende kompleksitet og den flerfacetterede natur af finansielle virksomheder og markeder kommer til udtryk i regelsættene og understreger, at området påkalder sig en tværfaglig tilgang.

 

Kontakt

Gruppekoordinator, lektor Tanja Jørgensen:
tanjaj@jura.au.dk

Ceremoni / åbning, Research Group Law and Finance