Nyheder

11.02.2013 | Offentligheden/ Pressen, Studerende, Medarbejdere

Max Sørensen forelæsning 2013 - statsret og statskundskab

I anledningen af AU professor, dr. jur. Max Sørensens 100 års dag giver højesteretsdommer, dr. jur. Jens Peter Christensen en forelæsning om Max Sørensen 19. februar 2013 fra kl. 12.15 - 13.15 i Sø-auditorium 1.

Lektor Anette Storgaard, Aarhus Universitet.

04.02.2013 | Navne

Formandmandspost til Anette Storgaard fra Aarhus Universitet

Anette Storgaard, Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences, Juridisk Institut er valgt som formand Nordisk Samarbejdsråd for Kriminologi i perioden 2013-2015.

Danske domstole har traditionelt anlagt en mere forsigtig linje, når de fortolker grundloven.

20.11.2012 | Videnudveksling, Offentligheden/ Pressen, Arrangement

Demokrati og individets grundlæggende rettigheder – står internationale menneskerettigheds-konventioner over danske love?

Danmark har forpligtet sig til at overholde den europæiske menneskerettighedskonvention, som forvaltes af menneskerettighedsdomstolen. Også grundloven beskytter menneskerettigheder, men menneskerettighedskonventionen går på en række områder videre, det vil sige, at menneskerettighedsdomstolen fortolker konventionen anderledes end de danske…

PwC, Nykredit og Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences har indgået en ambitiøs samarbejdsaftale med det konkrete mål at bidrage til vækst og udvikling af små og mellemstore virksomheder. Foto: Colourbox.

25.10.2012 | Videnudveksling, Offentligheden/ Pressen

Ny vækstmodel skal styrke små og mellemstore virksomheder

Små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Danmark får nu muligheden for at indgå i et nyt og vækstfokuseret projekt . Bag projektet står PwC, Nykredit og Aarhus Universitet, som har sat sig for i fællesskab at styrke SMV’erne og deres konkurrenceevne.

Professor Jens Vedsted-Hansen fra Juridisk Institut er udpeget som nyt medlem af bestyrelsen i Fundamental Rights Agency (FRA). Foto: Colourbox.

06.09.2012 | Navne

AU-professor skal være med til at sikre grundrettigheder i EU

Professor Jens Vedsted-Hansen fra Juridisk Institut på Aarhus Universitet, Business and Social Sciences er nyt medlem af bestyrelsen i EU-institutionen Fundamental Rights Agency (FRA). Et agentur, som arbejder for at beskytte borgernes rettigheder.

Mikkel Gudsøe kickstartede årets INC for de jurastuderende med sin master class “Body language, Verbal leaks & Clues of deception in legal negotiation”. Foto: Søren Kjeldgaard, AU-foto

13.08.2012 | Navne , Videnudveksling

Ekstern jura-lektor hovedtaler ved international konkurrence

I juli måned har ekstern lektor Mikkel Gudsøe fra Juridisk Institut været hovedtaler ved den master class, der kickstarter den internationale konkurrence ”International Negotiation Competition (INC)”. En konkurrence, der skal styrke fremtidens jurister i forhandlinger.

Professor Palle Bo Madsen er nyslået medlem af konkurrenceankenævnet. Foto: Line Ziegler Laursen

26.06.2012 | Navne , Aarhus BSS

Professor udnævnt til konkurrenceankenævnet

Juridisk professor på Aarhus Universitet, Palle Bo Madsen, har opnået at blive en del af den højeste instans inden for det konkurrenceretlige system i Danmark.

Juridisk Institut har som de eneste ved årets tildeling modtaget tre post.doc.-stipendier til en samlet sum af fem mio. kr. Foto: Jesper Rais, AU-foto

18.06.2012 | Priser, Forskningsnyhed, Aarhus BSS

Aarhus Universitet får tre millionbevillinger til juridisk forskning

Juridisk Institut på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences har som de eneste i år modtaget hele tre post.doc.-stipendier fra FSE. De tre stipendier har en samlet sum på fem mio. kr., hvilket er det højeste beløb givet til en enkelt institution i år.

14.06.2012 | Administrative forhold

Problemer med mails

Vi oplever uregelmæssigheder i forbindelse med afsendelse og modtagelse af mails. Der arbejdes på en løsning.

Jurastuderende fra Aarhus Universitet, Business and Social Sciences, deler en flot tredjeplads med Harvard til stor international konkurrence. Foto: Colourbox.

24.04.2012 | Nyhedstype

Jurastuderende i top tre blandt de bedste universiteter i verden

Jurastuderende fra Juridisk Institut ved Aarhus Universitet, Business and Social Sciences har bevist, at de hører med i verdenseliten. I en stor international konkurrence er de blevet nummer tre sammen med Harvard, kun slået af det indiske universitet Nalsar, der vandt og UCL fra London, der blev nummer to.

Viser resultater 91 til 100 ud af 111

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste