Nyheder og arrangementer

Nyheder

Professor Michael Hansen Jensen netop blevet beskikket medlem af ’Udvalget om inkorporering mv. inden for menneskeretsområdet’ som særlig sagkyndig.

08.03.2013 | Nyhedstype, Forskningsnyhed

Juraprofessor medlem af nyt menneskeretsudvalg

Justitsministeriet har udpeget juraprofessor Michael Hansen Jensen fra Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences til et særligt menneskeretsudvalg, som skal vurdere betydningen af at give menneskerettigheder større plads i dansk ret.

28.02.2013 | Forelæsning / foredrag, Offentligheden/ Pressen, Medarbejdere

Max Sørensen for fulde huse

Den 19. januar 2013 ville den navnkundige AU professor, dr.jur. Max Sørensen være fyldt 100 år. Dagen blev markeret med et stop-fyldt søauditorium. Højesteretsdommer, dr.jur. Jens Peter Christensens forelæste om fødselaren.

11.02.2013 | Offentligheden/ Pressen, Studerende, Medarbejdere

Max Sørensen forelæsning 2013 - statsret og statskundskab

I anledningen af AU professor, dr. jur. Max Sørensens 100 års dag giver højesteretsdommer, dr. jur. Jens Peter Christensen en forelæsning om Max Sørensen 19. februar 2013 fra kl. 12.15 - 13.15 i Sø-auditorium 1.

Lektor Anette Storgaard, Aarhus Universitet.

04.02.2013 | Navne

Formandmandspost til Anette Storgaard fra Aarhus Universitet

Anette Storgaard, Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences, Juridisk Institut er valgt som formand Nordisk Samarbejdsråd for Kriminologi i perioden 2013-2015.

Danske domstole har traditionelt anlagt en mere forsigtig linje, når de fortolker grundloven.

20.11.2012 | Videnudveksling, Offentligheden/ Pressen, Arrangement

Demokrati og individets grundlæggende rettigheder – står internationale menneskerettigheds-konventioner over danske love?

Danmark har forpligtet sig til at overholde den europæiske menneskerettighedskonvention, som forvaltes af menneskerettighedsdomstolen. Også grundloven beskytter menneskerettigheder, men menneskerettighedskonventionen går på en række områder videre, det vil sige, at menneskerettighedsdomstolen fortolker konventionen anderledes end de danske…

PwC, Nykredit og Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences har indgået en ambitiøs samarbejdsaftale med det konkrete mål at bidrage til vækst og udvikling af små og mellemstore virksomheder. Foto: Colourbox.

25.10.2012 | Videnudveksling, Offentligheden/ Pressen

Ny vækstmodel skal styrke små og mellemstore virksomheder

Små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Danmark får nu muligheden for at indgå i et nyt og vækstfokuseret projekt . Bag projektet står PwC, Nykredit og Aarhus Universitet, som har sat sig for i fællesskab at styrke SMV’erne og deres konkurrenceevne.

Professor Jens Vedsted-Hansen fra Juridisk Institut er udpeget som nyt medlem af bestyrelsen i Fundamental Rights Agency (FRA). Foto: Colourbox.

06.09.2012 | Navne

AU-professor skal være med til at sikre grundrettigheder i EU

Professor Jens Vedsted-Hansen fra Juridisk Institut på Aarhus Universitet, Business and Social Sciences er nyt medlem af bestyrelsen i EU-institutionen Fundamental Rights Agency (FRA). Et agentur, som arbejder for at beskytte borgernes rettigheder.

Mikkel Gudsøe kickstartede årets INC for de jurastuderende med sin master class “Body language, Verbal leaks & Clues of deception in legal negotiation”. Foto: Søren Kjeldgaard, AU-foto

13.08.2012 | Navne , Videnudveksling

Ekstern jura-lektor hovedtaler ved international konkurrence

I juli måned har ekstern lektor Mikkel Gudsøe fra Juridisk Institut været hovedtaler ved den master class, der kickstarter den internationale konkurrence ”International Negotiation Competition (INC)”. En konkurrence, der skal styrke fremtidens jurister i forhandlinger.

Professor Palle Bo Madsen er nyslået medlem af konkurrenceankenævnet. Foto: Line Ziegler Laursen

26.06.2012 | Navne , Aarhus BSS

Professor udnævnt til konkurrenceankenævnet

Juridisk professor på Aarhus Universitet, Palle Bo Madsen, har opnået at blive en del af den højeste instans inden for det konkurrenceretlige system i Danmark.

Juridisk Institut har som de eneste ved årets tildeling modtaget tre post.doc.-stipendier til en samlet sum af fem mio. kr. Foto: Jesper Rais, AU-foto

18.06.2012 | Priser, Forskningsnyhed, Aarhus BSS

Aarhus Universitet får tre millionbevillinger til juridisk forskning

Juridisk Institut på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences har som de eneste i år modtaget hele tre post.doc.-stipendier fra FSE. De tre stipendier har en samlet sum på fem mio. kr., hvilket er det højeste beløb givet til en enkelt institution i år.

Viser resultater 81 til 90 ud af 103

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer

Arkiver


Ledige stillinger

bss.au.dk kan du få overblik over ledige stillinger på fakultetet.